Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Good night, sleep tight met Slaapcomfort La Nuit

Uw slapeloze nachten zijn voorgoed voorbij met onze ruime keuze aan bedden en bedlinnen. Een knusse kwaliteit, een voordelige service én een goede nachtrust allemaal op één en hetzelfde adres!

Bedden

Een nachtje vol goede rust is een absolute must voor de mens, ook voor jou! Een goede matras en een bijhorende lattenbodem zijn bijgevolg onontbeerlijk voor een zorgeloze nacht. Bent u ook op zoek naar goede bedden in Turnhout? Breng dan zeker een bezoek aan Slaapcomfort La Nuit.

Slaapcomfort

Een nacht in het gezelschap van het ideale bed: een ondergrond aangepast aan uw lichaam, bedlinnen om in weg te dromen. Slaapcomfort La Nuit zorgt voor de ultieme belevenis met haar ruime aanbod aan luxe en comfort. Maar voor goed komaf met die vreselijk, lange nachten!

Bedlinnen

Een bed is niets zonder een goede, bijhorende aankleding. Accessoires als bedlinnen, dekbedden, kussens enzoverder zijn dan ook alles behalve een overbodige luxe. Slaapcomfort La Nuit biedt u een ruime waaier aan bedlinnen in Turnhout: slaapcomfort gegarandeerd!
Specialiteiten

Op zoek naar bedden in Turnhout? Ontdek dan het ruime aanbod van Slaapcomfo

Het belang van een goed bed is een niet te onderschatten begrip. Een bed van mindere kwaliteit bezorgt u immers al gauw de ene slapeloze nacht na de andere. Resultaat? Een humeur beneden pijl, vermoeide benen, hoofdpijn en andere kwaaltjes. Een goede nachtrust is goud waard en dat is precies waarom Slaapcomfort La Nuit zich heeft genesteld met het allerbeste aanbod aan bedden in Turnhout.

Maak voor eens en voor altijd komaf met die ellendige, lange nachten en verwen uzelf met een bed van grote kwaliteit. Als verdeler van bedden in Turnhout, staan wij volledig zelf in voor de productie van onze matrassen, boxsprings en lattenbodems en staan we garant voor de ultieme luxe in uw slaapkamer.


Zo is Slaapcomfort La Nuit uw exclusief verdeler van de Ecoline Collectie van lattenbodems: kwaliteit, klasse en een goede nachtrust verzekerd! Ook onze boxsprings – de perfecte vervangers voor het bed en de lattenbodem – worden gemaakt met de uiterste zorg. De boxspring wordt gevormd uit een beuken kader, waarop een geharde 7-zone veer wordt bevestigd. Hierna wordt het geheel omkaderd en afgedekt door middel van een hoogwaardig schuim en wordt dan overtrokken in de kleur en het materiaal naar wens. Dit alles kan gecombineerd worden met een hoofd- en/of voetenbord, voetenbankje en nachttafeltjes. Ook in matrassen zijn we volledig thuis: matrassen in koudschuim, in polyesterschuim, visco enzoverder en dit in allerlei afmetingen; werkelijk alles is mogelijk.

Bent u dus op zoek naar bedden in Turnhout? Dan ontvangen we u met open armen in onze toonzaal. U kunt er terecht voor werkelijk alles waarvan u al die tijd hebt gedroomd: Slaapcomfort La Nuit zorgt voor uw droombed op maat. We vormen uw rechterhand voor eender welke accessoires en bedden in Turnhout.

Slaapcomfort La Nuit: the place to be voor kwalitatieve bedden in Turnhout!

Laat die nachtmerries, oneindig lange nachten, uren gewoel en die slechte slaapgewoonten snel achterwege en rep u als de bliksem naar onze winkel. Wij maken uw dromen werkelijkheid en bezorgen u eenbed aangepast aan al uw noden en wensen. We garanderen u bedden in Turnhout van een superieure kwaliteit in het gezelschap van een uitstekende service, beide onder één dak!

Onze service is ongeëvenaard, want wij produceren niet alleen uw droombed volgens uw eisen en normen, maar komen dit ook gratis leveren en plaatsen op het gewenste adres. U hoeft bovendien niet lang te wachten op die eerste, langverwachte nacht, want u kan reeds maximaal één week na uw bestelling genieten van uw nieuw bed. Verder heeft u ook een mooie garantie om op terug te vallen indien u toch problemen blijkt te ondervinden met uw nieuwe aanwinst. We sporen het probleem op en bezorgen u probleemloos een nieuw exemplaar. De perfecte nachten beleeft u enkel en alleen op La Nuits bedden in Turnhout!

Heeft u nog vragen of opmerkingen omtrent onze ruime waaier aan bedden, matrassen, boxsprings of lattenbodems? Dan kan u ons steeds contacteren op het nummer +32 14673562 of via e-mail naar het volgende adres: slaapcomfortlanuit@hotmail.com. We trachten u zo spoedig mogelijk verder te helpen.
© 2014-2017 Slaapcomfort La Nuit
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Vimeo
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Slaapcomfort La Nuit
Geelsebaan 36
3980 Tessenderlo
Tel.: +32 13672399
Contacteer ons